Onze Visie


Bij Kick’n Dancestudio kan iedereen vanaf 3 jaar lessen volgen in verschillende dansstijlen. Wij zijn een Urban getinte dansschool die naast het verzorgen van danslessen en danseducatie veel waarde hechten aan sfeer en gezelligheid. Kom kennis maken met onze manier van lesgeven!

 

Iedereen is uniek!

Iedereen is uniek!” is een boodschap die we door middel van dans willen overbrengen. We vinden het belangrijk dat onze kleinste, jongeren en jongvolwassen leden zelfvertrouwen opbouwen. Dansen zorgt voor lichaamsbeweging en het verbetert de motoriek. Hierdoor raak je beter bekend met je lichaam en zit je lekkerder in je vel. Dans is zowel een sport als een culturele activiteit waarbij alleen het eigen lichaam nodig is. Wij geven handvaten om je eigen unieke manier van bewegen te ontdekken en te ontwikkelen!

 

 

Doelen

Of je nou recreatief wilt dansen of de ambitie hebt om deel te nemen aan wedstrijden. Je kan bij Kick’n altijd terecht. Zelfs als het je droom is om uiteindelijk als dansdocent aan de slag te gaan. Wij bieden alle leden de mogelijkheid deel te nemen aan onze jaarlijkse eindvoorstelling. Een leuke en gezellige ervaring als een beloning voor het harde werken, zodat iedereen de kans krijgt om te schitteren.